XBody

LADIES Wellness Club

 

Vara aceasta la Ladies Wellness Club orice ședința de XBody cumpărată  primește o intrare la Fitnes Cadou ! 


Vino sa lucram impreuna pentru cea mai buna versiune a ta!

Despre XBody

Cu toții ne-am plâns cel puțin o dată că vrem să mergem la sală dar timpul nu ne permite, jobul este prea solicitant sau am apelat la clasica replică: ”de luni”.

 

Noi avem soluția perfectă pentru problemele tale! XBody este un concept creat special pentru tine care te ajută să îți modelezi și înfrumusețezi corpul într-un mod sănătos.

 

Rezultatele sunt garantate cu doar două ședințe pe săptămână iar procedeul este unul rapid și ușor.

Ce este XBody?

Poate că termenul de electrostimulare a mușchilor nu îți este atât de familiar dar lasă-ne să te lămurim. Procesul constă în efectuarea unor antrenamente pentru slăbire și modelare echipată într-un costum special cu electrozi ce sunt atașați de fiecare grupă pricipală musculară. Sentimentul oferit de aparat în momentul în care musculatura îți este activată este unul plăcut iar intensitatea este aleasă în funcție de preferințele tale.

Rezultate XBody

Este posibil ca două ședințe pe săptămână a câte 20 minute fiecare ți se par puține dar îți garantăm că doar de atât vei avea nevoie pentru un corp frumos și sănătos iar rezultatele nu se sfiesc să apară încă de la primele ședințe.

 

Pe lângă aspectul frumos, sănătatea constituie un alt beneficiu: ajută la dezvoltarea musculaturii, corectarea posturii cât și îmbunătățirea circulației.

De ce XBody?

Este simplu!

 

Sesiunile de antrenamente sunt foarte scurte, nivelul de dificultate îl alegi în funcție de preferințele tale iar o sesiune de 20 minute este echivalentul a 6-7 ore de antrenament intens la sală.

 

Un alt beneficiu al Xbody-ului făcut la sediul Ladies Wellness Club, este  beneficiați și de ședințe fitness, pe care le puteți utiliza în anumite momente ale lunii, când practicarea unui antrenament complet xbody nu este posibilă.

XBODY

Alegerea femeilor ocupate, dar cu dorința de a face sport eficient

Cum te ajută XBody?

Cu siguranță ai auzit că aceste antrenamente stau la baza procesului de slăbit și de modelare a corpului dar vrem să te anunțăm că beneficiile nu sunt doar acestea! XBody ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, echilibrarea sistemului muscular și chiar tratarea durerilor de spate.

 

Prin electrostimularea mușchilor efectuată de costumul special îți îmbunătățești semnificativ sănătatea în timp ce corpul tău devine din ce în ce mai frumos.

Cui i se adreseasă XBody

Antrenamentele de XBody vizează în primul rând femeile ocupate, fără timp de mers la sală și de făcut exerciții cu orele. Acest concept este o simplificare a procesului de modelare corporală cu mai puțin efort într-un timp mult mai scurt.
 
După cum v-ați așteptat, acest tip de antrenament nu este pentru toată lumea dar vă așteptăm cu drag la centrul nostru de pe strada Nerva Traian nr. 12 pentru a discuta despre proceduri cu antrenorul nostru.
 

Antrenoarele Ladies Wellness Club XBODY

Iuliana Neagoe

Mă numesc Ioana Iuliana Neagoe, sunt licențiată în educație fizică și sport, instructor sportiv (august 2015) acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale – curs urmat în cadrul fundației Amfiteatru și instructor aerobic – fitness acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale

 
EHFA și EREPS – curs urmat în cadrul școlii Fitness Scandinavia București (octombrie 2015 și ianuarie 2018 cu specializarea în Pilates) și curs urmat în cadrul școlii Fiteducation International School (noiembrie 2018 Brașov, cu specializarea în Functional Fitness). ]
 
De-a lungul anilor am dobandit și alte certificări în urma participărilor la workshopurile de specializare:
 
  • Fiteducation – Methodology Step (aprilie 2009)
  • Fiteducation – Dance Introduction Training (iunie 2009)
  • Fitness Scandinavia – Corex&Postural Training (septembrie 2016)
  • Fitness Scandianvia – Functional Shape (noiembrie 2016)
  • Fitness Scandinavia – Pilates International Education Accreditation FAA (ianuarie 2018)
  • Fiteducation – Fast&Functional (mai 2018)
  • Fitness Scandinavia – Fit&Fly (octombrie 2018)
  • Fiteducation – Functional Fitness Trainer Certification (noiembrie 2018).
 
Obiectivul meu este întotdeauna să îmbunătățesc funcția fizică, performanța și sănătatea atunci când clientul este un atlet de competiție sau un luptător în viața de zi cu zi – un tip care doar vrea să se simtă minunat la birou.
În mod constant mă lupt să excelez și să fiu cât de bună pot. Pentru asta trebuie să continui să îmi dezvolt aptitudinile de predare și protocoalele de antrenament.
 
Coordonează efortul fizic cu respirația și controlul pentru a ajunge sa fii cea mai bună variantă a ta!
 
Vă aștept cu drag la antrenamente!
 

Sandra Gutu

Sandra Gutu este fosta sportiva de performanta, practind timp de 15 ani atletismul si licentiata in psihologie clinica.In cariera sa sportiva cucerind nemurate titluri de campiona nationala si campiona balcanica.

 

A obtinut medalii la Cupele Europeane pe echipe si a participat la Campionatul Mondial de Juniori.

Datorita inclinatiilor sale spre psihologie,a invatat cum sa abordeze si sa comunice eficient cu fiecare clienta in parte,ajutand-o pe aceasta in asa fel, incat sa inteleaga importanta unui mod de viata activ si sanatos,atat din punct de vedere psihic,cat si din punct de vedere fizic.


Printre specialitatile sale se enumera antrenamentele de tip personal,programele de pierdere in greutate,de tip cardio si programele de dezvolatare a masei musculare si tonifiere.


“Get in shape” fizic si psihic cu Sandra !

Ce spun clientele Ladies Wellness Club despre XBODY

IMG-20190528-WA0006

Alexandra Gheorghievici

“Stilul meu de viata ajunsese unul haotic. Mancam ce apucam, cand imi aduceam aminte, stresul s-a marit si usor usor starea mea de sanatate s-a degradat. In momentul in care am vazut ca am castigat multe kilograme in plus am decis sa aleg la inceput antrenamentele Xbody la  Ladies Wellness Club! 

 

Dupa cateva sedinte am inceput sa vad diferenta. Am combinat antrenamentele Xbody cu antrenamentele personale cu antrenoarea mea, iar  dupa 2 ani (timp in care am reusit sa slabesc 16kg) antrenamentele cu Mihaela Sandra Gutu fac parte din activitatile mele cotidiene si m-au ajutat sa imi definesc un nou stil de viata, care presupune mai mult sport.

 

Recomand cu incredere oricui isi doreste sa aiba un corp bine tonifiat/definit, sa scada in greutate sau oricui vrea sa faca sport intr-un mod inteligent, motivant si cu rezultate vizibile.”

 

Ma bucur ca am am reusit sa castiga lupta cu kilogramele in plus si cu grasimea acumulata.

 

Multumesc antrenoarei mele Mihaela Sandra Gutu si Ladies Wellnes Club unde revini de fiecare data cu mare placere!”

Inscrie-te la o ședință acum

Cum mă inscriu?

Vreau o ședintă de XBODY

Inscrie-te la o ședință acum

Ladies Wellness Club

Aplica acum pentru un abonament !
Vino cu o prietena si primiti fiecare cate o sedinta cadou!