Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI  www.ladieswellness.ro

INAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE, VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE ENUNTURILE DE MAI JOS, CARE SE APLICA ACESTUI SITE SI TUTUROR MATERIALELOR DIN INTERIORUL LUI.
Accesul la prezentul Site precum si folosirea lui sunt permise numai in concordanta cu Termenii si Conditiile de mai jos si cu legea statului roman.
In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in acest document sau cu Politicile de Securitate a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, nu accesati sau folositi acest SITE si serviciile oferite prin intermediul acestuia.
Pentru utilizarea acestui Site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate.
Prin acceptarea conditiilor afirmati fie ca aveti peste 18 ani, fie ca sunteti minor cu varsta de cel putin 14 ani si aveti consimtamantul parintelui sau al tutorelui legal pentru a accepta conditiile. De asemenea, afirmati ca sunteti in masura si competent sa intelegeti termenii, conditiile, obligatiile, afirmatiile, reprezentarile si garantiile stabilite mai jos si sa le respectati.
DACA AVETI VARSTA MAI MICA DE 14 ANI, VA RUGAM SA INCETATI UTILIZAREA SITE-ULUI LADIES WELLNESS CLUB.

Prin accesarea in continuare a acestui SITE si a serviciilor oferite in cadrul acestuia, va exprimati acordul cu termenii si conditiile detaliate mai jos.
VA ADUCEM LA CUNOSTINTA CA PREZENTUL SITE ESTE DESTINAT PROMOVARII SERVICIILOR LADIES WELLNESS CLUB, IAR MATERIALELE DIN CADRUL ACESTUIA AU SCOP PUR INFORMATIV.
Acest site este sub controlul si este operat de:
LADIES WELLNESS CLUB SRL, Str. Nerva Traian nr. 12, Bloc M37, TRONSON 1 PARTIAL/MAG. I-PARTER, sector 3, Bucuresti, Romania
CUI: 427800
Reg. Com: J40/2959/16.05.1991
Acest site este conceput pentru persoanele cu resedinta in Romania. Fiindca site-ul poate fi accesat din diferite alte tari din intreaga lume, iar fiecare din aceste tari are legi care pot fi diferite de cele din Romania, la accesarea site-ului atat noi, cat si dumneavoastra, suntem de acord ca, la toate chestiunile aparute din sau legate de utilizarea si continutul acestui site, sa se aplice legislatia din Romania. Sunteti, de asemenea, de acord cu si prin prezenta va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor de judecata din Romania competente in ceea ce priveste asemenea chestiuni.
Societatea isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare fara notificare prealabila, orice modificare devenind efectiva si producand efecte incepand cu momentul postarii lor pe acest Site. Accesand legatura “termeni si conditii” puteti lua cunostinta de cea mai recenta versiune a acestora.
Societatea va avea dreptul sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze folosirea Site-ului in tot sau in parte, in orice moment, pe baza de motiv intemeiat si fara nici o notificare, Societatea neputand fi tinuta raspunzatoare pentru nici un prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest Site.
Site-ul pe care l-ati accesat este un site internet gratuit care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul prezentilor termeni si conditii.
Limite ale utilizarii Site-ului
Atunci cand accesati Site-ul declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati sa:

a) nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
b) nu veti permite sau nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca Site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator, rasista etc;
c) nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;
Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati Societatea in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel sau provocata direct sau indirect de Societate ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.
Conexiuni catre alte site-uri
Site-ul poate contine anumite conexiuni catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea conexiunilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.
Prin acceptarea acestor termeni si conditii acceptati implicit faptul ca Societatea nu poate controla, in nici o masura, continutul tertelor site-uri. Prin urmare, Societatea nu isi asuma nici o responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site-uri.
Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorilor Site-ului si nu implica sprijinirea de catre Societate a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
Prelucrarea datelor cu caracter personal

„Datele cu caracter personal” se refera la informatiile personale de identificare pe care le putem colecta de la vizitatorii acestui site, cum ar fi numele, data nasterii, adresa, sexul, adresa de email, numar de telefon, etc.
Va prezentam in continuare doar informatii cu caracter general, cu scop de informare prealabila a dumneavoastra in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.
Operatorul datelor colectate prin intermediul acestui site este:
LADIES WELLNESS CLUB SRL, Str. Nerva Traian nr. 12, Bloc M37, TRONSON 1 PARTIAL/MAG. I-PARTER, sector 3, Bucuresti, Romania
CUI: 427800
Reg. Com: J40/2959/16.05.1991
Orice operatiune de prelucrare a datelor cu caracter personal ce se va desfasura prin intermediul acestui site va fi insotita de informatii detaliate si explicite, care sa va permita sa faceti alegerile corespunzatoare, in conformitate cu drepturile si interesele dvs legitime, aplicabile de la caz la caz.
LADIES WELLNESS CLUB va inregistra doar acele date personale pe care le veti completa de buna-voie. LADIES WELLNESS CLUB va asigura ca nu va colecta niciun fel de date personale cu ocazia vizitarii acestui site de catre dumneavoastra, daca nu ne veti furniza voluntar aceste date, printr-o manifestare de vointa expresa si neechivoca in acest sens. Atunci cand ne furnizati aceste date personale, va vom indica in mod expres scopul in care intentionam sa folosim acele informatii in felurile descrise in cadrul acestor Termeni legali, sau in cadrul prezentului site si va vom cere consimtamantul expres si neechivoc pentru orice asemenea utilizare.
Astfel, datele dumneavoastra personale ce vor fi colectate in activitati promotionale ulterioare, vor intra in baza de date a LADIES WELLNESS CLUB, inregistrata la ANSPDCP sub numarul de operator 34503, si vor fi prelucrate prin agenti desemnati de acesta, ce vor fi adusi la cunostinta fiecarui participant in parte si care vor actiona in calitate de imputernicit al Societatii. Datele dumneavoastra personale vor fi dezvăluite doar angajatilor Societatii si angajatilor imputernicitului, in scopul prelucrarii.
LADIES WELLNESS CLUB este inregistrata in calitate de operator pentru prelucrarea de date cu caracter personal:
a) in scop de marketing, reclama si publicitate, activitati ale centrelor fitness si evidenta membri/abonati – in Registrul de evidenta ANSPDCP al prelucrarilor de date sub numarul 34503, conform Legii nr. 677/2001;

b) in scop de monitorizare/ securitate a persoanelor, spatiilor si/sau bunurilor publice/ private – in Registrul de evidenta ANSPDCP al prelucrarilor de date sub numarul 33754, conform Legii nr. 677/2001.

Scopurile tipice sunt urmatoarele:
(i) Raspunsul la cererile dumneavoastra
Atunci cand ne trimiteti datele dumneavoastra personale in contextul de a ne pune o intrebare sau de a formula o cerere (de exemplu, despre Societate, sau despre produsele noastre, sau despre calitatea ori disponibilitatea acestora), vom folosi datele pe care ni le furnizati pentru a raspunde la intrebarea/cererea dumneavoastra. In unele cazuri, ar putea fi necesar sa impartasim datele dumneavoastra unor terte parti (vezi „persoane imputernicite”), tocmai pentru a ne asigura ca veti primi raspunsul la cererea/intrebarea dvs, cu promptitudinde si in mod corect si numai in acest scop.
(ii) Initierea unei promotii
S-ar putea sa folosim datele personale transmise de dvs. intr-un formular de inscriere pentru un concurs, in scopul desfasurarii unor concursuri/promotii conform regulilor sale declarate. Astfel de reguli pot necesita, dupa caz: publicarea datelor prescurtate de identificare a castigatorilor, livrarea premiilor, plata impozitelor etc. Concursul poate fi administrat in numele nostru de agentii terte parti (persoane imputernicite, inregistrate de asemenea la autoritatea de supraveghere in domeniul protectiei datelor cu caracter personal) care ar putea avea acces la datele pe care le trimiteti dumneavoastra (vezi „persoane imputernicite”). Orice astfel de persoana imputernicita va fi prezentata cu datele de identificare si operatiunile exprese si limitativ prevazute, in care acesta este imputernicit sa activeze.
Orice transfer necesar al datelor dvs personale va va fi adus la cunostinta si explicat in mod detaliat, iar in situatiile unde este obligatoriu, va va fi cerut acordul in mod expres pentru astfel de operatiuni.
(iii) Marketing direct
Atunci cand veti mentiona in mod expres in cererea dvs. ca doriti sa primiti materiale publicitare/promotionale, va vom trimite din timp in timp informatii si / sau oferte despre produsele si / sau serviciile noastre, care consideram ca pot fi de interes pentru dumneavoastra. Numai printr-o asemenea cerere vom considera ca v-ati exprimat acordul pentru folosirea datelor dvs. personale, acestea fiind utilizate numai in limitele acestui acord. Daca veti fi de acord, putem si sa transmitem datele dumneavoastra altor firme partenere, care ar putea dori sa va trimita informatii si / sau oferte despre produsele si / sau serviciile lor, dupa cum se va preciza la data cand colectam datele dumneavoastra. Oricand, insa, va puteti retrage (cu “dezabonare”) din asemenea contract viitor. O asemenea retragere/ dezabonare va conduce la incetarea oricarei asemenea trimiteri catre dvs.
Pe de alta parte, aveti dreptul de a limita sau interzice folosirea datelor dumneavoastra personale, sau de a intrerupe orice legatura a dumneavoastra cu prezentul site in orice moment. Va rugam sa completati un formular electronic sau sa trimiteti prin posta, pe adresa noastra, cererea dvs. in acest sens, precum si orice alta cerere, intrebare sau comentariu referitotoare la folosirea datelor dumneavoastra personale.
Durata prelucrarilor
Intentia noastra este aceea de a pastra un contact permanent cu clientii nostri si de a initia legaturi stranse cu potentiali consumatori. De aceea, scopul nostru este sa va oferim o pagina interactiva, care printre altele are drept scop sa rasplateasca fidelitatea vizitatorilor sai. In acest sens, pentru un contact permanent, intentia noastra este ca prelucrarea datelor dvs sa fie efectuata pentru o perioada cat mai indelungata.
Pentru orice operatiune pe care urmeaza sa o facem asupra datelor dvs personale va vom solicita acordul cu privire la durata de prelucrare propusa de noi sau va vom oferi alternative care sa satisfaca nevoile dvs.
Durata prelucrarii se face pana la manifestarea dreptului de opozitie.
Dupa incetarea prelucrarii, datele dvs vor fi sterse sau transformate in date anonime, ce urmeaza a fi folosite numai in scopuri statistice.
Pentru fiecare activitate ce implica colectare de date personale va veti da acordul pentru includerea datelor dumneavoastra cu caracter personal in baza de date a Societatii. Baza de date astfel creata va fi folosita in scopurile: reclama, marketing si publicitate, activitati ale centrelor fitness si evidenta membrilor/abonatilor.
De asemenea, prin activitatile de marketing direct ulterior, veti fi tinuti la curent cu mesaje informative din partea noastra si cu ofertele de bunuri si servicii comercializate de partenerii nostri prin e-mail, sms, etc.

Dezvaluirea datelor personale se va face pana la exercitarea dreptului de opozitie, nu vor fi transferate in strainatate iar comunicarea acestora catre terti se va face doar cu consimtamantul dumneavoastra.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice LADIES WELLNESS CLUB are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Sunteţi /nu sunteţi obligat(ă) (dupa caz) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare INSCRIERII LA DIVERSE PROMOTII, CONCURSURI ONLINE SAU ABONARE LA NEWSLETTER PE SITEUL LADIES WELLNESS CLUB. Refuzul dvs. determină IMPOSIBILITATEA ABONARII / INSCRIERII LA DIVERSE PROMOTII, CONCURSURI ONLINE SAU ABONARE LA NEWSLETTER, astfel neavand posibilitatea de a primi diverse noutati pe email sau de a participa la concursurile/promotiile LADIES WELLNESS CLUB.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi NU SUNT comunicate ALTOR DESTINATARI.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor detaliate mai jos.
– dreptul de acces la date: aveti dreptul de a obtine de la Societate, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de catre Societate;
– dreptul de interventie asupra datelor: aveti dreptul de a obtine de la Societate, la cerere si in mod gratuit:
1. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
2. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
3. realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;
– dreptul de opozitie: aveti dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.
Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SEDIUL FIRMEI LADIES WELLNESS CLUB. Societatea va fi obligata sa va comunice masurile luate precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastra, in termen de 15 zile de la data primirii cererii.
De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei in cazul in care cererile scrise nu s-au putut remedia pe cale amiabila in termen de 90 de zile de la data primirii cererii. Datele dumneavoastră NU VOR FI TRANSFERATE în străinătate. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
Categorii de date prelucrate de LADIES WELLNESS CLUB in momentul inscrierii la diverse promotii/concursuri online si abonari la newsletter: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, telefon/fax, adresa (domiciliu, resedinta), email.
Pentru castigatorii promotiilor/concursurilor online, conform OUG 99/2000 modificata si completata, LADIES WELLNESS CLUB va prelucra si urmatoarele date cu caracter special: CNP (cod numeric personal), seria si numarul actului de identitate/pasaportului.
Categorii de date prelucrate de LADIES WELLNESS CLUB in momentul prezentarii la punctul de lucru LADIES WELLNESS CLUB pentru completarea formularului de inscriere(Acordului de membru): numele si prenumele, sexul, cetatenia, data si locul nasterii, adresa(domiciliu, resedinta), profesia(ocupatie), telefon/fax, email, semnatura, imaginea (la abonati)..

Prin camerele de supraveghere montate la punctual de lucru, LADIES WELLNESS CLUB prelucreaza si imaginea vizitatorilor, membrilor/abonatilor, clientilor/potentialilor clienti si angajatilor. Prelucrarea imaginii se face prin mijloace automatizate, in conformitate cu respectarea Deciziei Presedintelui Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal nr. 52/2012 (publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 389 din 11 Iunie 2012), in vederea monitorizarii accesului persoanelor si asigurarii securitatii acestora si a spatiilor si bunurilor operatorilui. In cazul unor infractiuni sau suspiciuni de furt, datele personale si imaginile video pot fi transmise mai departe catre autoritati publice centrale/locale (Politie).
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.
Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la LADIES WELLNESS CLUB, cu sediul in Str. Nerva Traian nr. 12, Bloc M37, TRONSON 1 PARTIAL/MAG. I-PARTER, sector 3, Bucuresti, Romania.
Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în strainatate.

Accesul angajatilor si al vizitatorilor/clientilor in club se face pe baza unor registre de acces/cartele magnetice.
Pentru persoanele straine (personal extern firme mentenanta, vizitatori) care intra in birouri sau alte spatii private ale CLUBULUI se colecteaza: numele si prenumele, semnatura. Aceste date sunt trecute in registrele de acces.
Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în strainatate.
Categoriile de destinatari ale datelor prelucrate de LADIES WELLNESS CLUB: persoana vizata si partenerii contractuali ai operatorului. Garantiile care insotesc dezvaluirea datelor catre terti: consimtamantul persoanei vizate.
Categorii de persoane vizate: clienti/potentiali client, vizitatori, membri, abonati, angajati.

Transmiterea informatiilor prin intermediul Internetului
Orice informatie pe care o veti dezvalui pe Site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le faceti cand utilizati acest Site. Prin urmare, Societatea nu va fi responsabila pentru prejudiciile pe care le veti putea suferi dumneavoastra sau alta persoana ca rezultat al interceptiei neautorizate in cadrul utilizarii acestui Site.
Declaraţie de non-garanţie
*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că utilizaţi Site-ul pe propriul dumneavoastră risc. Serviciul este furnizat „ca atare“ şi “în forma disponibilă” şi în măsura maxim admisibilă permisă de lege. Societatea nu recunoaşte, în mod expres, nicio garanţie, explicită sau implicită, privind Site-ului şi utilizarea de către dumneavoastră a acestuia, incluzând, dar fără a se limita la garanţiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acurateţe şi ne-încălcare a drepturilor de autor. Societatea nu face nici un fel de reprezentare sau garanţii cu privire la acurateţea sau completitudinea Conţinutului pus la dispoziţie prin intermediul Site-ului şi nu-şi asumă responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un terţ sau la care se face reclamă sau al oricărui website conectat la acesta sau prezentat pe orice banner sau material publicitar, şi Societatea nu va fi parte şi nu va fi responsabila în nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzacţii între dumneavoastră şi terţi furnizori de produse sau servicii. Ca şi în cazul achiziţiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau în orice mediu, trebuie să vă folosiţi cea mai bună judecată şi să manifestaţi atenţie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informaţie, orală sau scrisă, obţinută de dumneavoastră de la Societate sau prin intermediul Site-ului nu va crea vreo garanţie nespecificată în mod expres în prezenta Declaraţie privind termenii de furnizare a serviciului.
Limitarea răspunderii
*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că Societatea nu va fi răspunzătoare faţă de dumneavoastră pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinţă sau exemplare, care includ, fără limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientelă, utilizare, date sau alte pierderi imateriale, derivate din:
(a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul;
(b) declaraţii sau conduită a oricărui terţ în ceea ce priveşte Site-ul;
(c) inexactităţi, greşeli sau erori de conţinut;
(d) leziuni personale sau daune aduse proprietăţii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul şi utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului;
(e) orice defecte de program, viruşi, „cai troieni“ sau entităţi similare, care pot fi transmise Site-ului sau prin acesta de către un terţ;
(f) orice altă chestiune privind Site-ul, indiferent că se bazează pe garanţie, contract, prejudiciu sau orice altă teorie juridică.

Compensatie
Sunteti de acord ca, pe cheltuiala proprie, sa despagubiti, sa protejati Societatea, pe angajatii, agentii si reprezentantii acesteia impotriva oricarei reclamatii, reclamatii ipotetice, urmariri judiciare, actiuni juridice sau proceduri administrative care deriva din sau este corelata cu utilizarea Site-ului sau accesul la acesta, respectiv din incalcarea prezentei Declaratii de catre dumneavoastra.
Declaraţie de renunţare şi indivizibilitate
Neexercitarea sau neexecutarea de către oricare dintre părţi a oricărui drept sau prevedere a Declaraţiei privind termenii de furnizare a serviciului nu va constitui o renunţare la dreptul sau prevederea respectivă. Dacă oricare dintre prevederile Declaraţiei privind furnizare a serviciului, inclusiv Declaraţia de non-garanţie sau Limitarea răspunderii, sunt declarate neîntemeiate, neexecutorii sau nule de către o instanţă, părţile cad totuşi de acord ca instanţa să depună eforturi pentru a transpune în practică intenţiile părţilor aşa cum sunt reflectate în prevederea respectivă, iar celelalte prevederi ale Declaraţiei rămân valabile şi în vigoare.
Legislaţia în vigoare
Această Declaraţie privind condiţiile de furnizare a serviciului va fi guvernată de şi interpretată în conformitate cu legile României, fără a lua în considerare conflictul între prevederile legale. Orice acţiune intentată de dumneavoastră împotriva Societatii în temeiul prezentei Declaraţii va fi înaintată exclusiv instanţelor din România, şi orice acţiune intentată de Societate împotriva dumneavoastră în temeiul prezentei Declaraţii va fi prezentată, la alegerea Societatii, instanţelor din Romania sau instanţelor corespunzătoare din jurisdicţia în care domiciliaţi. Dumneavoastră şi Societatea consimţiţi astfel şi vă supuneţi în mod irevocabil jurisdicţiei personale şi locaţiei acestor instanţe.

Modificari ale termenilor si conditiilor
Orice schimbari viitoare vor fi afisate pe aceasta pagina www.ladieswellness.ro in cadrul sectiunii “Termeni si Conditii”. LADIES WELLNESS CLUB nu este obligat sa furnizeze informatii privind schimbarea politicii de confidentialitate, utilizatorii fiind singurii responsabili sa verifice regulat termenii si conditiile pentru orice noutati/schimbari.

Comentarii/Cereri
Dacă aveţi orice comentarii sau cereri privind prezenta Declaraţie sau Serviciul, vă rugăm să contactaţi Societatea printr-o scrisoare trimisa pe adresa societatii.
Politica de Securitate a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal prin intermediul site-ului www.ladieswellness.ro este disponibila aici
Politica de Securitate a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal prin intermediul mijloacelor video de supraveghere montate la punctul de lucru situat in Str. Nerva Traian nr. 12, Bloc M37, TRONSON 1 PARTIAL/MAG. I-PARTER, sector 3, Bucuresti, Romania este disponibila aici.
PRIN ACCESAREA SI FOLOSIREA SITE-ULUI, CONFIRMATI CA ATI CITIT SI ATI ACCEPTAT TERMENII SI CONDITIILE, PRECUM SI CELELALTE POLITICI DE SECURITATE.
UTILIZAREA SITE-ULUI DE CATRE DUMNEAVOASTRA IMPLICA ACCEPTAREA NECONDITIONATA A ACESTOR TERMENI SI CONDITII.
IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII, VA RUGAM INCETATI NAVIGAREA PE ACEST SITE.

Aplica acum pentru un abonament !
Vino cu o prietena si primiti fiecare cate o sedinta cadou!